lördag, oktober 31, 2009

Stenklart??!!

Tror att herren på bilden är STENKLAR! på V75 idag,men har haft fel förr. Och stenklart va det definitivt inte på Alandica i Torsdags,hur fan gör karln?? Men det är väl bara att släppa eller att vinna djävulskt med pengar så man kan köpa några trick själv.:-)

Funderar på att köra 4 spikar på 75an idag och sen alla hästar i resten av loppen,men var man spikar är problemet. Men det Löser sig nog under dagen,hoppas jag iaf. Annars är det jobb som gäller hela helgen inte så mycket annat,jobba -sova-jobba-sova. Men nästa helg blir det trevligare om planen håller, är hela helgen i Stockholm då och bara glider. Men mer om det i veckan.

I övrigt så kämpar vi på med det ena och det andra, planerar byta ut hela köket efter nyår. Och kommit en bit på väg i planeringen av det,får väl offerten om 2 veckor ca. Planerar också inför nyårsafton som blir lite annorlunda i år mot tidigare men det går vi närmare in på efter jul.

Nu iväg och städa och diska i mojjen,sen in med 75an och lotto. Nu tar vi dom tycker jag,vi säger så. Och om det inte går som tänkt,och miljonerna uteblir så blir det ett pass i buren 20.30-02.00 . Håll igång!!!

Ps. Herrn på bilden är COMMANDER CROWE,snygg som satan!! Men RED HOT MELODY kommer att bli ännu snyggare.:-).

Inga kommentarer: