torsdag, oktober 07, 2010

Dags för VOLBEATWEEKEND!!

Ser fram emot en riktigt trevlig helg i Stockholm med junior, Volbeat på lördagskvällen som given huvudpunkt på resan. Sweet!!!

Lite gott att äta ska det väl bli också eftersom vi åker Birka till Stockholm och Silja hem. Ska bli riktigt nice! Kör LCHF så långt det är möjligt,inget fuskande här inte.:-) Ja det skulle va med dryckerna då,men en får man ta.;-)

Sen hoppas vi att det blir en öl i baren på Globen Hotell med dom här danska pågarna.:-). Men det kanske är för mycket att hoppas på,he he. Men kanske man skulle ta med lite wienerkorv åt dom,så dom slapp äta sina röde jävle pölser!! .Kan ju kasta upp en påse på scenen,skulle väl va fan så mycket bättre än ett par gamla trosor det.:-D
Frukost intas tidigt Söndag och sen några timmar på stan innan Silja Symphony lägger ut vid 17 tiden. Anländer Mariehamn 23:45 med förhoppningsvis en trevlig resa bakom oss. Lär väl dyka upp bilder och rapport om resan här,om det nu blir nån fortsättning på Newman News???
Den här "skorven" tar oss till Stockholm Lördag morgon. Där lär det väl bli att inta en 3 rätters måltid så man orkar rocka på Hovet på kvällen.:-) När vi dunkar i kaj blir det en bulle till Hotellet och checka in,snabb dusch kanske och en .......
sån här hör ju till,den enda sanna och riktiga rock & roll drickan. :-) Nu vet jag inte om det här är ett engångsinlägg eller om det blir att blogga lite framöver,kul att testa lite nya designe prylar med mera som dom lagt till blogger sedan jag va in sist iaf. Nej håll igång mot lördag!! Rock On gott folk!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Volbeat äger!!!/ Pölsemannen.

Cecilia sa...

Härligt!!!! Äntligen!!!! :D